Miten voin auttaa sinua?

Palvelupaketit

Yrityksesi avainluvut

Tiedätkö yrityksesi tärkeimmät luvut? Mitä tulos ja tase kertovat sinulle? Oletko tehnyt vuosibudjetin ja seuraatko sen toteutumista? 

Yrittäjänä olet vastuussa yrityksen luvuista. Se ei aina ole hauskin työ ja välillä kirjanpidon hoitaminen ja lukujen analysointi voi tuntua työläältä. Opetan sinut tekemään nopean tilannekatsauksen tuloksien perusteella ja sen miten saat ohjattua yrityksesi taloutta. 

Yrityksesi strategia

Tiedätkö mihin yrityksesi on menossa? Onko visio, missio ja strategia selvillä? Hyvin tehty suunnitelma yrityksesi kehittämiseksi helpottaa päätösten tekemistä päivittäisessä työssä. Saat työkaluja joiden avulla pääset tavoitteeseesi. 

Sinä yrittäjänä

Miten koet arkesi sujuvan? Voitko palautua yrittäjän hektisestä roolista? Mitä tavoitteita olet asettanut omalle hyvinvoinnillesi? Yrityksen tärkein voimavara on yrittäjä itse ja siksi on tärkeää olla unohtamatta työn ja vapaa-ajan tasapainoa.

Kiinnoistuitko?

Pyydä ilmainen konsultaatio

Aloitetaan 30 minuutin ilmaisella konsultaatiolla jolloin tarpeesi kartoitetaan. Voit kertoa minulle missä tarvitset apua ja yhdessä mietimme sinulle sopivimman valmennuspaketin.